RETURNS & EXCHANGES

Returer och utbyten

Vi på Progear med varumärkena Altama, Original S.W.A.T. och Smith & Wesson® Footwear står fullt ut för de produkter vi erbjuder. Är du inte helt nöjd med komforten i dina kängor eller skor under de första sextio dagarna tar vi gärna tillbaka eller byter.

Vi förbättrar och finslipar våra produkter ständigt för att få dem att prestera bättre år efter år. Att förstå frågor i verkliga situationer är avgörande för detta uppdrag. Det är därför vi tackar dig för eventuella  returer eller byten så att vi får chansen att göra saker rätt.

INSTRUKTIONER:
Kontakta oss på: info@progear.se för att få ett returnummer.

Förpacka dina stövlar i deras ursprungliga skobox och sedan i deras yttre fraktlåda. Använd om möjligt samma leveransmaterial som du har fått från oss.
Skriv din RA # och adress på den förbetalda etiketten för returpaket (medföljer varje beställning från originalswat.com) och släpp den på valfri FedEx-plats eller ring o schemalägg en upphämtning. Vänligen meddela vårt kundtjänsteam om du har tappat denna returetikett.

OBS: Returer och byten utan returnummer och adress kommer att avslås.
Utbyten till en ersättningsprodukt är alltid gratis.
Vid retur och återbetalning tillkommer expeditionsavgift.
Vänligen tillåt upp till 15 dagar från datumet för mottagandet av produkten för utvärdering, bearbetning och utfärdande av återbetalningar eller utbyten.


  Adress för retur:
  Garderoben Sweden AB
  Tegnérgatan 20
  113 59 Stockholm

   

  Professional Gear Sweden AB

  Garderoben Sweden AB | info@progear.se
  Lager: Tegnérgatan 20, 113 59 Stockholm